Actualitate

BOMBA! Rareș Bogdan, i-a prima decizie decisiva de când a intrat în PNL. Va interzice un anumit tip de pensii!

BOMBA! Rareș Bogdan, i-a prima decizie decisiva de când a intrat în PNL. Va interzice un anumit tip de pensii!Rareș Bogdan, fostul prezentator de la Realitatea TV, acuma este la partidul PNL, si deja  vine cu ideei decisive, interzicerea unor anumite pensii in numai o luna dupa ce ajunge la guvernare, relateaza www.fanatik.ro.

„Obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale.

Nu poţi să ai pensie fără să ai contributivitate. 1,7 miliarde de euro ne costă pensiile speciale în fiecare an.

Când are unul pensie de 300, 450 de milioane şi este angajat şi la stat, ăştia 80% se angajează în ministere, companii naţionale şi au ieşit la pensie la 45, 46 de ani şi au şi salariu din bugetul public.

Asta e una din marile mize care trebuie rezolvate”, a declarat Rareş Bogdan, în cadrul unei conferinţe de presă, la Madrid, conform B1.

„Nu v-aţi săturat oameni buni, de doi ani şi patru luni de zile vorbim de puşcăriaşi, de deţinuţi, de infractori, mai mult decât de bătrânii acestei ţări, de copiii bolnavi, de soţiile singure, departe de soţii care lucrează în construcţii în Spania, Israel, Grecia. (…)

Nu v-aţi săturat să vorbim mai mult de infractori decât de cetăţeni cinstiţi, de condiţiile din închisori înainte de a vorbi de condiţiile din spitale, din şcoli, să fiţi conduşi de oameni care nu iubesc această ţară, care îşi desconsideră cetăţenii?”, s-a adresat Rareş Bogdan participanţilor la evenimentul PNL de peste hotare.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *