Scitech

Breaking News. Foști președinți ONJN, acuzați oficial de fapte de corupție !

Breaking News. Foști președinți ONJN, acuzați oficial de fapte de corupție !
Breaking News. Foști președinți ONJN, acuzați oficial de fapte de corupție !

Odeta Nestor, Dan Iliovici, Sebastian Ionescu, toți ex-presedinti a-i Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, vor trece in curând,pe rând pragul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), după ce la instituția in cauza a fost formulată o plângere penală împotriva foștilor președinți a-i ONJN, aceștia fiind acuzați de infracțiunea de abuz în serviciu și obtinere de foloase necuvenite .
Potrivit legii, până la rămânerea unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile aceștia beneficiază de prezumția de nevinovăție. În situația în care vor fi găsiți vinovați de acuzațiilecare li se aduc, aceștia riscă până la șapte ani de închisoare!

In momentul in care ajungi să deti o poziția președinte a, acestei instituții ar trebui să intelegi că aceasta, pe lângă beneficii, vine la pachet si cu o serie de responsabilități destul de mari, mare parte din ele fiind prevăzute în lege.
Dacă mă întrebați pe mine, nu este deloc confortabil sa fi președintele unei instituții cu foarte multe probleme, cum este ONJN-UL .
Gaditi-va ca de deciziile președintelui acestei instituții, indiferent de cum s-o numi el, depinde viața oamenilor, depind încasările la bugetul de stat, din domeniul jocurilor de noroc și multe altele.
Se spune că drama vinde ziarul. Eu nu vreau să fac un spectacol mediatic din acest subiect. Motiv pentru care nici nu voi pune la dispoziția mass-mediei informații importante din dosar.
Tot ce pot să vă spun, este ca oamenii ăștia, nu si au făcut treaba, iar prin faptul că nu si au făcut treaba mi-e, mi-au creat prejudicii destul de însemnate.
În unele cazuri este vorba de incompetenta în altele este vorba de rea voință și obținerea de foloase necuvenite pentru altul.
Din punctul meu de vedere, acest dosar este un punct de plecare, prin care, sper ca direcția ONJN să se schimbe în bine, mai ales că la conducere, acum se află un om care este de profesie avocat, susține Pietro Scepchin, partea vatamata care a formulat plângerea penala impotriva celor trei ex-presedinti ONJN.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *