Showbiz

Britney Spears, pentru prima dată în faţa unui judecător

Cântăreaţa Britney Spears va depune pentru prima dată mărturie în faţa instanţei de succesiune privind statutul tutelei sale, scrie Variety.

La o audiere care a avut loc marţi, la Los Angeles, judecătoarea Brenda Penny a programat întrevederea pentru 23 iunie, pentru a-i permite lui Spears să vorbească despre tutela sa.

Samuel Ingham, avocatul desemnat să o reprezinte pe Spears în acest caz, a cerut curţii să stabilească data „de urgenţă”, fără a da detalii despre ce va spune cântăreaţa.

Britney Spears se află de 13 ani sub tutela aprobată de un judecător. Vara trecută, ea a cerut ca tatăl ei, Jamie Spears, să nu îi mai fie tutore. În toamnă, la cererea lui Ingham, judecătoarea a desemnat pe Bessemer Trust să fie co-tutore, împreună cu tatăl ei. Acest ordin nu a intrat încă în vigoare.

În martie, avocatul lui Britney Spears a cerut oficial ca managerul cântăreţei, Jodi Montgomery, să îl înlocuiască pe tatăl ei ca tutore, potrivit News.ro.

Marţi, avocaţii părţilor implicate au oferit actualizări pe mai multe propuneri şi probleme financiare legate de tutelă. O audiere pentru soluţionarea acestora a fost stabilită pentru 14 iulie.

Cazul tutelei starului pop a fost abordat şi în documentarul „Framing Britney Spears”, lansat în februarie de New York Times. Cântăreaţa nu a participat la realizarea acestuia. Documentarul prezintă portretizarea făcută ei de media şi evenimentele care au dus la punerea ei sub tutela tatălui, în 2008.

sursa

Citeste si...