Actualitate

Cadavrul a fost găsit lângă Caracal! E tânăra căutată de toată România

Cadavrul a fost găsit lângă Caracal! E tânăra căutată de toată România
Cadavrul a fost găsit lângă Caracal! E tânăra căutată de toată România

Cadavrul unei tinere a fost descoperit în râul Olt, lângă Clubul Nautic din Slatina, la aproximativ 32 de kilometri de Caracal, iar anchetatorii au transmis că este vorba despre Nicoleta Marcu, în vârstă de 27 de ani, dispărută de acasă.

Chiar prietenul Nicoletei Marcu a reclamat dispariția acesteia, cu o săptămână în urmă, nemaigăsind-o pe aceasta în locuință și neavând nicio informație despre ea.
La solicitarea IPJ se acționează cu o ambarcațiune cu motor pentru căutarea unei persoane posibil înecate în râul Olt, în zona podului rutier de la ieșirea din municipiul Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu la începutul cercetărilor.

În cadrul acţiunii de căutare au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai AJVPS Olt, cu două ambarcaţiuni, dar şi jandarmi şi poliţişti, care au desfășurat căutări pe malul râului.
Ancheta se află în desfășurare
Cadavrul tinerei a fost descoperit în râul Olt, la doi metri de mal, iar cazul a fost preluat de IPJ Olt pentru a se stabili toate circumstanțele care au dus la această tragedie.

Sursa Cancan.ro

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *