Actualitate

Cadavrul fetiţei dispărute din satul Găvăneşti, scos din râul Buzău

Cadavrul fetiţei în vârstă de 5 ani, cu dizabilităţi de dezvoltare, din satul Găvăneşti, comuna Săgeata, judeţul Buzău, care a fost dată dispărută joi, a fost scos sâmbătă din apa râului Buzău, pe teritoriul judeţului Brăila, au informat reprezentanţii ISU Brăila.
Conform sursei citate, în zona unde corpul a fost scos din apă s-au aflat şi rude ale fetiţei, care au recunoscut-o.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău anunţase anterior, sâmbătă dimineaţă, că în cadrul activităţilor de căutare, în urma survolării spaţiului aerian cu un elicopter al MAI, a fost observată pe cursul râului Buzău, în judeţul Brăila, silueta unui cadavru.
Autorităţile au demarat ample acţiuni pentru găsirea fetiţei în vârstă de 5 ani şi 7 luni din satul Găvăneşti, comuna Săgeata, care a dispărut joi seară de acasă, la căutarea acesteia participând circa 140 de poliţişti, pompieri şi jandarmi, precum şi voluntari din localitate, dar şi din afara judeţului, a informat în cursul zilei de vineri IJP Buzău.

Dispariţia fetiţei fusese anunţată joi
Locuinţa minorei se află la aproximativ 50 de metri de albia Râului Buzău.

Raisa Florentina Scarlat, o fetiţă de 5 ani şi 7 luni, cu probleme de comunicare şi dezvoltare, a dispărut de acasă, din satul Găvăneşti, comuna Săgeata, judeţul Buzău. Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi, joi seară, despre dispariţia minorei. Ea a plecat de la domiciliu în jurul orei 21.30, şi nu a mai revenit.

La momentul dispariţiei, fetiţa era îmbrăcată cu pantaloni scurţi de culoare roşie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului, desculţă.

sursa

Citeste si...