Actualitate

Cadavrul unui bărbat, scos din mare la Constanţa

Intervenție de urgență în Constanța! Pompierii au fost chemaţi să intervină pentru a scoate din apă cadavrul unui bărbat, care a fost văzut plutind în zona farului verde din Portul Tomis.

Trupul unei persoane a fost văzut plutind în Marea Neagră, duminică, în portul turistic Tomis din municipiul Constanţa, la o distanţă de aproximativ 20 de metri de mal.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, la faţa locului, în zona farului verde din portul Tomis, a fost mobilizată o ambarcaţiune pentru scoaterea din apă şi aducerea corpului la mal.
Persoana se află la aproximativ 20 de metri de mal. Intervine nava SAR pentru a aduce corpul la mal, (…). La faţa locului avem o autospecială cu şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului ‘Fripis’”, a transmis ISU, în urma primirii alertei prin 112.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, echipajul medical care s-a deplasat la caz nu a mai putut face nimic pentru salvarea persoanei aduse la ţărm, un bărbat de circa 65 de ani, fiind înregistrat decesul.

sursa

Citeste si...