Sport

Camelia Potec: „Îmi doresc ca ei să ajungă acolo unde își doresc, la Jocurile Olimpice de la Paris!”

Fosta campionă olimpică și actualul președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, a vorbit despre viitorul înotului românesc și planul pentru acest an.
Camelia Potec înțelege cel mai bine ce înseamnă înalta performanță, așa că vrea să-i vadă pe Robert Glință și David Popovici, două dintre cele mai în vogă nume din sportul românesc în acest moment, acolo unde își dorește orice atlet să ajungă, pe podiumul Jocurilor Olimpice.

Robert Glință (24 de ani) a devenit campion european în proba de 100 m spate, în bazin de 50 m, și a luat bronzul în aceeași probă la mondialele de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) în decembrie.
Cu șapte ani mai mic decât Glință, David Popovici este abia la început de drum, însă a bifat deja prima prezență la Jocurile Olimpice, la Tokyo, și a fost victorios, de asemenea, la europenele din Kazan, de unde s-a întors cu o medalie de aur în proba de 200 m liber.

Camelia Potec vede, însă, că cei doi au potențialul de a face lucruri și mai mărețe.

Robert Glință este un sportiv mai experimentat decât David Popovici, chiar dacă are un potențial de progres și Robert. Eu îmi doresc ca ei să fie sănătoși și să nu întâmpine probleme de sănătate în pregătirea lor și în ceea ce și-au propus.

Îmi doresc ca ei să reușească să progreseze în toate probele la care participă în acest an, ca să ajungă acolo unde își doresc, la Jocurile Olimpice de la Paris”, a declarat Potec

sursa

Citeste si...

Ne puteți urmări și pe Facebook sau pe Google News