Stiri Nationale si Internationale.

Care este dimensiunea reala a penisului tau, asta sigur no stiai!


Probabil că sunt câteva lucruri pe care nu le ştii despre acest organ şi care nu ţi-au trecut prin minte niciun moment.

Iată o listă cu câteva lucruri inedite pe care probabil nu le ştiai despre penis:

Prima erecţie. Conform csid.ro, penisurile sunt practic născute gata de acţiune, iar uneori bebeluşii ies din uter având erecţie.

Mai mult, chiar înainte de momentul naşterii, ecografiile au identificat fetuşi cu erecţii complete, potrivit sursei citate. Studiile demonstrează că erecţiile fetale sunt mai comune în timpul somnului REM şi se pot produce de mai multe ori pe oră.

Penisul e de două ori mai lung decât ai crede. Aproximativ jumătate din lungimea totală a penisului se află în… interiorul corpului. Dacă eşti bărbat ar trebui să ai asta în minte mereu, te va ajuta să te simţi mai bine, nu-i aşa?

Îţi poţi fractura penisul. Nu este o exagerare şi sunt cazuri în care bărbaţii au ajuns la spital din acest motiv. Nu există nici un os în penis, cum bine ştim, dar, chiar şi aşa, fracturile de penis pot apărea. Spre exemplu, în cazul unei partide violente de sex. Fractura de penis reprezintă ruperea stratului fibros care acoperă corpul cavernos, ţesutul care devine erect.

Spynews.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *