Actualitate

Care sînt principalii factori iritanţi în aeroporturi

Care sînt principalii factori iritanţi în aeroporturiExpertul în etichetă, Jo Bryant, a efectuat un sondaj pe un eşantion de două mii de respondenți britanici și a întocmit o listă cu principalele motive, care-i fac pe pasageri să se enerveze în aeroporturi.

Cea mai răpîndită cauză a nemulțumirii turiștilor au devenit pasagerii, care încearcă să se strecoare fără să respecte rîndul.

Pentru această variantă de răspuns au optat 57% dintre respondenți.

Pe cea de-a doua poziţie a clasamentului au ajuns călătorii, care îşi pun bagajele pe scaunele din sala de așteptare (41%). Urmează obiceiul prost al oamenilor de a reține rîndul de la punctul de control din cauză că nu şi-au pregătit pașaportul ca să fie îndemână (38%).

Pe al patrulea loc s-au plasat călătorii, care nu înțeleg regulile de securitate şi nu le urmează (38%), pe al cincilea loc se află turiștii cu valizele supraîncărcate, care trebuie să-şi reîmpacheteze lucrurile, astfel reţinîndu-i pe oamenii, care stau la coadă (34%).

În plus, în lista motivelor de enervare a pasagerilor au fost incluşi călătorii şi turiştii, care iau din greşeală bagajele altcuiva. De asemenea, pe respondenți îi face să-şi iasă din sărite coada formată înainte de îmbarcare.

Sursa noi.md

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *