Showbiz

Carmen Harra-„Sa ne rugam pentru Teo Trandafir”

Carmen Harra-“Sa ne rugam pentru Teo Trandafir”Celebra prezicătoare Carmen Harra a dezvăluit recent că are o pasiune extrem de costisitoare.

Este vorba despre achizițiua bijuterilor scumpe.

Ea a recunoscut că a devenit dependentă de acest obiciei.

Fiecare are pasiunile lui în viață și fiecare are dependențele lui în viață. Sunt oameni care sunt dependenți de țigări, de jocuri de noroc, eu am dependență de bijuterii, de când mă știu. Mă duceam și îmi cumpăram. Am tot felul de lucruri pe care le-am colecționat și am devenit o colecționară.

Tot ce vrei, ceasuri… Mă duceam la case de licitații. Dar nu știu de ce cumpăram toate aceste lucruri. Ca să vezi ce înseamnă dependența… Foarte mulți bani (n.r. a investit). Și nu au fost foarte bine distribuiți, dacă stau să mă gândesc. Puteam să fac atâtea lucruri cu banii ăștia, să-i fi investit în ceva care să-mi aducă banii înapoi. Dar a fost o nebunie a mea de care n-am putut să scap, pentru că eu o consider o boală a mea, o boală compulsivă în care nu te poți controla”, a mărturisit Carmen Harra

Carmen Harra nu este singura vedetă care are o pasiune neobișnuită pentru cumpărături.

Recent Teo Trandafir a recunoscut că se dă în vânt după achiziționarea ochelarilor.

Recent ea a postat pe Facebook un clip video în care apare într-un magazin specializat și nu se poate hotărâ ce pereche de ochelari să își cumpere.

Câte minuni au mai ieșit! Necazul e ca nu te poți decide, dar va rog pe voi să-mi sariti in ajutor”, a scris Teo Trandafir pe Facebook.

Sursa.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *