Actualitate

Cât câștigă de fapt Cătălin Măruță la PRO TV? Oricine ar fi invidios pe salariul lunar al prezentatorului!

Cătălin Măruță a debutat cu pași mărunți, dar siguri in sfera televiziunii. De la emisiunile interactive difuzate pe TVR la a fi coprezentator în cadrul Eurovision 2006 până la statutul actual, soțul Andrei a parcurs un drum destul de lung. Îndrăgostit de televiziune așa cum el însuși a declarat, Cătălin este renumerat în raport cu notorietatea pe care și-a câștigat-o în domeniu.

15.000 de euro îi intră lunar în conturi
Cătălin Măruță a început colaborarea cu PRO TV de mai bine de un deceniu și până în prezent emisiunea moderată de acesta s-a dovedit a avea un real succes. Chiar dacă demunirea acesteia a fost schimbată la un anumit moment dat din titulatura ”Happy Hour”, în ”La Măruță”, formatul show-ului care a dat peste cap deseori audiența s-a dovedit a avea un succes nebun.

În mod evident, prezentatorul a fost încă de la început remunerat regește pentru prestația sa pe micul ecran. Iubit de telespectatori, Cătălin Măruță este extrem de jovial și prietenos cu invitații lui, punându-i deseori în posturi cel puțin amuzante.

Conform datelor publice, soțul Andrei câștigă lunar în baza contractului cu PRO TV, nu mai puțîn de 15.000 de euro.

Cât câștigă de fapt Cătălin Măruță la PRO TV? Oricine ar fi invidios pe salariul lunar al prezentatorului!

De altfel, întreaga familie Măruță este recompensată semnificativ de același post, având în vedere că și Andra are un contract de colaborare ca jurat în cadrul emisiunii Românii au talent încă de la debutul acesteia pe micile ecrane.

Pe lângă salariu Cătălin încasează și alte venituri din contracte de publicitate în care este deseori angrenat. De altfel, de un an prezentatorul alături de copiii lui, David și Eva publică în mod constant pe platforma Youtube, pe propriul canal, vloguri în care redau activitățile lor de zi cu zi. Cei trei au un succes real și în online, iar dovadă stau sutele de mii de urmăritori care le apreciază postările.

De altfel, atât prezentatorul cât și soția lui sunt extrem de activi pe paginile lor de socializare, acolo unde au reușit să stranga o comunitate uriașă.

Chiar dacă ambii câștigă sume mari lunar, Măruță și Andra cheltuie o avere pentru școlarizarea micuților lor. David și Eva iau parte la cursuri în învățământul privat, iar taxele care acoperă studiile lor sunt destul de mari. Astfel că prezentatorul are în ce investi o bună parte din banii câștigați prin prisma meseriei sale.

Cătălin și Andra trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani de zile. Cei doi s-au cunoscut în cadrul televiziunii la care prezentatorul lucra la vremea respectivă însă relația lor a trecut la alt nivel în prima vacanță pe litoral.
sursa

Citeste si...

Google News Antena24.ro

Bogdan Ionut Gabriel

Senior Editor In cadrul Publicatiei Antena24.ro