Actualitate

Caz șocant în Rădăuți! Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă

Un caz de o violență extremă a avut loc în Rădăuți, unde un bărbat de 53 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Criminalul s-a năpustit apoi asupra a doi tineri dintr-un parc din apropiere.
Un caz șocant a avut loc luni seara pe strada Călărași, din Rădăuți, unde un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, victima decedând la scurt timp.

Criminalul a fugit de la locul faptei, iar fiul victimei a început să-l urmărească pe străzile din oraș. Mai mulți martori care au asistat la întreaga scenă au povestit că individul fugea cu arma crimei în mână și s-a oprit într-un parc.
Criminalul s-a năspustit cu cuțitul asupra a doi tineri care au încercat să ajute la prinderea sa.

Antena24.ro, – ,Fi bine informat la orice ora

Autoritățile au fost alertate, iar bărbatul a fost în cele din urmă prins și imobilizat de forțele de ordine.
„Autorul a fost identificat în mai puțin de 10 minute de către o patrulă de poliție într-un parc din apropiere, având asupra sa cuțitul crimei”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu. Individul nu se află la prima abatere de acest gen.

Suspectul de omor, Ghiocel Timofev, din municipiul Rădăuți, a fost eliberat din penitenciar anul trecut, după ce a ispășit o lungă pedeapsă tot pentru omor.

Polițiștii din Rădăuți au intervenut pentru prinderea autorului crimei, iar ancheta a fost preluată de judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat pentru a se stabili mobilul faptei și toate circumstanțele producerii evenimentului. Este luată în calcul variata unui conflict între vecini ori a unei tentative de tâlhărie

sursa

Citeste si...