Actualitate

CAZ SOCANT! Romanca disparuta a fost gasita in Spania intr-un spital, fara un rinichi si plina de lovituri!

CAZ SOCANT! Romanca disparuta a fost gasita in Spania intr-un spital, fara un rinichi si plina de lovituri!Clipe de groaza pentru o romanca disparuta, aceasta a fost gasita in Spania pe un pat de spital, plina de lovituri pe corp si fara un rinichi, relateaza spynews.ro.

Aceasta s-a trezit pe un pat de spital in Madrid, acolo doctorii au descoperit-o pe Sabrie, cu varsta de 26 de ani si fara un rinichi, plus prezenta urme pe corp de lovituri.

Misterul româncei fără un rinichi! Cine a sechestrat-o în Spania? S-a trezit pe un pat de spital fără să știe cum a ajuns acolo.

Medicii de acolo ar fi descoperit că Sabrie, fata de 26 de ani, nu are… un rinichi. În plus, tânăra avea și multe urme de violență pe corp.

„Maică-sa e în Spania.

Tatăl ei natural a murit, iar cel vitreg, tot în Spania.

S-a dus la mama ei, pentru că avea nevoie de un rinichi.

Dar mama ei nu a vrut să-i dea un rinichi. Am aşteptat, am aştepta, nu a venit fata.”, a povestit Aiche Achiş, mătuşa lui Sabrie Tair.

„Eu am venit cu o femeie aici ca să cerşesc bani şi mi s-a făcut rău în maşină. O femeie din România m-a adus aici, dar nu o cunosc. Ea a venit acolo, la mătuşa mea. Nu, nu m-am întâlnit cu părinţii mei.”, a mărturisit Sabrie Tair în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

„O româncă a găsit-o în spital.

Sabrie e confuză, era foarte speriată şi se panica atunci când un bărbat se apropia de ea.

A spus că o femeie i-a luat buletinul şi i-a spus că trebuie să meargă în Spania.

I s-a făcut frică şi a mers. (…)

Eu i-am căutat familia şi uite aşa am găsit-o pe mătuşa ei, Aicha. (…)

Mătuşa mi-a spus că fata avea probleme din copilărie şi că trebuia să i se facă un transplant de rinichi.”, a declarat un reporter de la „Acces Direct”.

 

Citeste si...