Stiri Nationale Si Internationale.

Cazul care a socat toata planeta! O tanara inghetata la -30 de grade a inviat in fata doctorilor: “Pielea era prea tare pentru a-i face o injecţie. Fața îi arăta ca a unei stafii. Era moartă”. VIDEO


Acest caz care a uimit toata planeta sa zicem asa, deoarece Jean Hilliard este tanara care a speriat pe toata lumea, povestea tinerei pare sa fi rupt dintr-un film dar real in acelasi timp, aceasta a primit sansa pentru a trai a doua oara. relateaza a1.ro.

Intr-o zi de iarna, afara un ger foarte mare, ea a mers in vizita la o amica, atunci avand doar 19 ani, la intoarcerea acasa, masina a alunecat si a ramas suspendata intr-o zona in care nimeni nu circula si nu erau locuitori.

Tânăra a ajuns cu autoturismul în afara carosabilului, însă nu și-a pierdut cunoștința, iar pentru că afară erau -30 de grade Celsius, Jean a decis să nu rămână prizonieră în mașină, ci să iasă să caute ajutor.

A parcurs pe jos aproape trei kilometri, timp în care întreg corpul, dar mai ales picioarele începeau să-i înghețe.

S-a prăbușit în cele din urmă, fără să găsească ajutor și a zăcut vreme de șase ore în zăpadă. Trupul ei s-a transformat într-un sloi de gheață.

A doua zi, de dimineață, a fost găsită de un bărbat care trecea prin zonă, Wally Nelson. „Am crezut că e moartă. Fața ei arăta ca a unei stafii”, a povestit omul.

„Nu i-am putut lua temperatura deoarece nu exista niciun loc unde să-i putem pune termometrul”, a declarat dr. George Sather.

„Nu i-am putut deschide gura, nu i-am putut mişca braţele. Era absolut îngheţată, ţeapănă ca un buştean acoperit cu gheaţă”.

Medicul care i-a acordat primele îngrijiri a cerut ca trupul lui Jean să fie acoperit în totalitate cu comprese calde.

„Pleoapele erau bocnă, iar ochii nu reacţionau la lumină. Pielea era prea tare pentru a putea face o injecţie, iar mai târziu, când am simţit pulsul, acesta era de numai 8 bătăi pe minut”, a mai spus doctorul.

„Era ţeapănă ca o bucată de carne scoasă din congelator”. 

Medicii spun ca e miracol Dumnezeiesc, deoarece nu au gasit explicatii, iar mama acestuia este extrem de fericita incat nu o lasa de mana.

„Am ţinut-o de mână şi am strigat-o încontinuu, rugându-ne să răspundă”, a spus mama tinerei.

„Pe la ora 1 după-amiază, a început să scoată sunete.

A cerut apă şi, în acel moment, am ştiut că miracolul se înfăptuise”, a mai spus mama.

„Am mai avut pacienţi oameni îngheţaţi, dar întotdeauna a fost nevoie să amputăm membrele. A

şa am crezut că se va întâmpla şi cu Jane, ba chiar le-am spus ei şi părinţilor săi că s-ar putea să-şi piardă ambele picioare”, a declarat dr. Sather.

Aceasta tanara a mers din spital cu picioarele ei, iar cazul ei a devenit viral in toata lumea.

Distribuie


Lasă un răspuns