Extern

Cazuri de COVID-19 care ies NEGATIV la testări

Cazuri de COVID-19 care ies NEGATIV la testări
Cazuri de COVID-19 care ies NEGATIV la testări

Pe lângă multele necunoscute ale bolii declanşate de coronavirus se mai adaugă una: cazuri care nu ies pozitive la testare şi asta nu din pricina calităţii testelor.

Un bărbat cu vârsta de 20 de ani din Kobe, vestul Japoniei, membru al administraţiei locale, a fost confirmat cu COVID-19 pe baza simptomelor şi anamnezei, în ciuda testelor negative.

Bărbatul a declarat că a contractat noul coronavirus la sfârșitul lunii aprilie dar testele au ieşit negative de două ori, înainte ca un medic să stabilească că are COVID-19, scrie mainichi.jp.

Potrivit oficialităţilor din Kobe, bărbatul a dezvoltat febră pe 13 aprilie, dar temperatura sa a scăzut la scurt timp după aceea. Ulterior, unei persoane cu care locuia i s-a confirmat că are coronavirus.

Bărbatul a făcut apoi un test PCR pe 22 aprilie, iar două zile mai târziu a făcut şi un „test de diagnostic LAMP”, dar ambele rezultate au ieşit negative.

Cu toate acestea, un medic i-a pus diagnosticul ulterior, pe baza stării clinice şi altor factori.

Nu este singurul caz de acest fel din Japonia. Un bărbat de 85 de ani din Tokyo, care iniţial a fost testat negativ pentru COVID-19, a murit a doua zi. El a fost diagnosticat post-mortem cu COVID-19, în ciuda testului PCR…

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *