Scitech

Cel mai bun antivirus 2021

Bitdefender, marca antivirus pe care au încredere peste 50 de milioane de utilizatori din 150 de țări, este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de securitate cibernetică pentru consumatori și un pionier în protecția antivirus. Brandul a câștigat numeroase premii antivirus de la laboratoare de testare online de top, inclusiv AV Comparatives, AV Test, PcMag și The Anti-Malware Testing Standard Organization.

Noul an vine cu noi provocări
Dar siguranta ta digitală nu va fi o provocare pentru soluția noastră imbatabilă de securitate cibernetică.

Obține Bitdefender profitând de discountul special!

Eficiență împotriva amenințărilor
În ultimii 5 ani, Bitdefender a avut cea mai bună rată de detecție din industrie
500 de milioane de sisteme folosesc software-uri de securitate de la Bitdefender în toată lumea. Bitdefender utilizează Inteligență artificială avansată și alte tehnologii revoluționare pentru a anticipa, detecta și bloca instantaneu chiar și cele mai noi amenințări, înainte ca acestea să te poată afecta.

Impact redus asupra sistemului
Profită la maxim de potențialul dispozitivului tău digital. Bitdefender utilizează o gamă minimă de resurse, în timp ce instrumentele noastre de optimizare pot îmbunătăți timpul de pornire al computerului tău și performanța acestuia.

Bitdefender

Alegerea experților.
Beneficiezi de cele mai inovatoare tehnologii care anticipează, previn, detectează și remediază chiar și cele mai recente amenințări cibernetice.

Protecție împotriva atacurilor de tip phishing
Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță. Bitdefender detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, cum ar fi parole sau numerele cardurilor bancare.

Tranzacții bancare online sigure
Protejează-ți tranzacțiile online sau efectuează operațiuni bancare printr-un browser unic, dedicat, care îți securizează tranzacțiile pentru prevenirea fraudelor.

sursa
sursa

Citeste si...