Actualitate

CENTRUL DE VACCINARE – COMPLEXUL MULTIFUNCȚIONAL SFÂNUL ANDREI – A PRIMIT ACORDUL PREFECTURII PENTRU AVIZARE

Instituția Prefectului a eliberat acordul necesar în vederea avizării DSP a Complexului Multifuncțional Sf. Andrei. DSP urmează să avizeze dosarul întocmit de Centrul Multifuncțional înregistrat sub nr. 1312/14.01.2021.
În acest moment, Sectorul 5 are un Centru de vaccinare în cadrul Complexului Multifuncțional Sf. Andrei, cu 4 puncte de vaccinare. Aici s-ar putea vaccina aproximativ 240 de persoane pe zi în cele 4 puncte (5 persoane pe oră, 60 de persoane pe zi pentru un singur punct de vaccinare).

Programul de lucru este de 12 ore/ zi, în două ture.
Procesul de vaccinare a debutat astăzi, iar în urma analizei efectuate împreună cu DSP București, care a avut în vedere asigurarea unor centre cu mai multe fluxuri de vaccinare, în prima fază s-a decis organizarea la nivelul Capitalei a unui număr de 8 centre cu 23 de puncte de vaccinare, organizate în unități medicale.

Trei dintre acestea se află pe raza Sectorului 5:
Institutul Pneumoftiziologie Marius Nasta – 1 centru cu patru puncte de vaccinare/ Șoseaua Viilor, nr. 90, București
Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperarea Capacității de Muncă – 1 centru cu trei puncte de vaccinare/ Strada Panduri, nr.22, București
Spitalul Universitar de Urgență – 2 centre cu cinci puncte de vaccinare/ Splaiul Independenței, nr.69, București
Pentru Centrele Rezidențiale pentru Persoane Adulte (atât beneficiari, cât și angajați), DGASPC Sector 5 a comunicat la DSP situația celor care și-au dat acordul pentru vaccinare, urmând ca cei de la DSP să ne comunice când vor veni cu echipa mobilă în vederea vaccinării.

Citeste si...