Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

Cercetat pentru infracțiuni informaționale în Croația, depistat în P.T.F. Giurgiu

Un cetățean bulgar, urmărit internațional, a fost reținut de către polițiștii de frontieră în P.T.F. Giurgiu, deoarece figura în bazele de date Interpol ca fiind căutat de către autoritățile din Croația, pentru săvârșirea de infracțiuni informaționale ( tip,,Skimming”).
La data de 22.03.2021, in jurul orei 00.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, la intrarea in țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 46 de ani.
La controlul specific efectuat, polițiștii de frontieră au constatat faptul că bărbatul figurează în evidențele Interpol ca fiind urmărit internațional, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare european.
Bărbatul era căutat de către autoritățile croate pentru săvârșirea unor infracțiuni informaționale (tip Skimming), respectiv de fraudare a unor bancomate în străinătate.
Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră giurgiuveni, unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu în vederea dispunerii măsurilor legale.

Citeste si...