Extern

China vine cu veste cutremuratoare. 24.600 de morti din cauza gripei coronavirus!

China vine cu veste cutremuratoare. 24.600 de morti din cauza gripei coronavirus!
6154293 05.02.2020 Ambulance workers in protective gear attend the exercise to treat patients with symptoms of the coronavirus at the Igor Kurchatov’s airport, in Chelyabinsk, Russia. According to the legend of the exercise, a passenger with a suspected coronavirus infection is on board the plane that arrived from China. Aleksandr Kondratuk / Sputnik

Istorie mondiala infioratoare, aceasta gripa numita coronavirus aduce Apocalipsa, este foarte periculoasa, chiar daca s-a anuntat ca morti sunt cu sutele, presa din China declara adevaratul anunt, 24.600 de morti, relateaza spynews.ro.

Pana in 26 ianuarie, deja murise 2.500 de oameni, iar boala a fost raspandita din 7 ianuarie, cele mai multe victime sunt din provincia Hibei.

Doctorul Song Yingjie, care a luptat nonstop cu epidemia încă de pe 25 ianuarie, a murit în urma unui infarct, răpus de oboseala la care sunt supuși sute de medici din China.

În Wuhan, orașul de unde a pornit toată epidemia coronavirus, un copil nou născut a fost diagnosticat cu coronavirus, indicând astfel că virusul se transmite în pântec.

În jur de 27 de țări au raportat îmbolnăviri cu coronavirus, printre care SUA, Canada și Marea Britanie, care a raportat joi al treilea caz.

 

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *