Scitech

Chromebook pentru 2021 Acer, HP, Asus, Lenovo și altele comparate

Un Chromebook este un laptop și două în unu care rulează pe sistemul de operare Chrome bazat pe browserul web Google , care oferă o experiență diferită și relativ minimalistă față de laptopurile Windows și MacOS . Dacă vă trăiți viața pe web și nu aveți nevoie să instalați software Windows sau Mac, un Chromebook este o alegere excelentă – iată tot ce poate și nu poate face în raport cu alte laptopuri.

Chromebookurile sunt, în general, mai accesibile decât PC-urile Windows, MacBook-urile și iPad-urile. Cu toate acestea, pe măsură ce sistemul de operare Chrome a evoluat pentru a include utilizarea aplicațiilor Android din magazinul Google Play, veți găsi acum modele premium cu procesoare mai rapide, mai multă memorie și stocare mai rapidă. Sunt mai scumpe, desigur, dar și mai subțiri, mai ușoare și de obicei au o durată de viață mai bună a bateriei.

Duet este o tabletă de 10 inci cu tastatură și touchpad detașabile. Dimensiunea sa mică ar putea fi puțin limitativă ca dispozitiv principal, deși vă puteți conecta la un afișaj extern prin portul USB-C. Cu toate acestea, este o alegere excelentă dacă căutați un Chromebook accesibil pentru mobilitate pură sau ca dispozitiv secundar.

Acer Chromebook 715 a început viața ca un model premium care vizează o piață comercială în creștere pentru dispozitivele Chrome OS. Împreună cu fratele său mai mic, Acer Chromebook 714 , 715 are un șasiu premium din aluminiu construit pentru a supraviețui picăturilor de până la 48 inci (122 cm) și forța descendentă de până la 132 de lire sterline (60 kg). De asemenea, ați putea obține Acer Chromebook 715 cu un cititor de amprente, o tastatură cu iluminare din spate, un procesor Intel Core i5 și 16 GB de memorie pentru aproximativ 750 USD. Sau, puteți obține o versiune mult mai accesibilă, care apelează din nou la specificații și extra, dar păstrează calitatea premium a construcției, făcându-l o alegere fantastică pentru un birou la domiciliu sau un laptop Chromebook pentru elevi

Chromebook Flip C434 a fost unul dintre preferatele noastre anul trecut și credem că este un Chromebook excelent și în acest an. Flip C436 are un design subțire din aluminiu, cu un ecran tactil full-HD de 14 inci. În interior veți găsi componente de ultimă generație decât iterația anterioară pentru performanțe mult îmbunătățite. Totuși, acest Chromebook cu ecran tactil vine cu un preț mai mare, începând de la 700 USD. Totuși, pe măsură ce sistemul de operare Chrome se maturizează, performanța suplimentară de procesare este cu siguranță plăcută, la fel ca și performanța respectivă într-un design atractiv.

sursa

Citeste si...