Showbiz

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații extrem de dure la adresa lui Gabi Bădălău!

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații extrem de dure la adresa lui Gabi Bădălău! Omul de afaceri ar fi amenințat-o indirect, prin apropiați ai săi, doar pentru că a încercat să îl facă să petreacă mai mult timp cu copii săi. Fosta soție îl acuză că le provoacă celor mici o mare suferință, prin faptul că nu mai vrea să știe de ei.
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații extrem de dure la adresa lui Gabi Bădălău! Susține că s-a lovit de un zid de indiferență din partea afaceristului, care nu mai vrea să știe de copiii săi.

”Uşa mea a fost deschisă pentru el”, susține artista, arătând că a făcut tot ce a putut pentru a nu permite tatălui să se îndepărteze de copii.
Claudia Pătrășcanu a mărturisit că a fost amenințată de anumite cunoștințe ale lui Gabi Bădălău, în încercarea de a o intimida!

Artista a oferit un interviu în care a oferit amănunte incredibile despre situația în care se află cu tatăl copiilor ei.

După ce zilele trecute a fost nevoie de intervenția autorităților, din cauza unui conflict de proporții care a avut loc între ei, chiar în fața casei artistei, acum apele au fost agitate și mai tare de mărturisirile făcute de artistă!

Mâhnită de faptul că Gabi Bădălău nu a vrut să petreacă timp cu copiii lui, chiar în weekend-ul în care ar fi trebuit să îi ia pe cei mici acasă la el, Claudia Pătrășcanu a lansat acuzații grave la adresa fostului partener de viață.

sursa

Citeste si...