Stiri Nationale Si Internationale.

CM 2018. Încep sferturile de finală. Uruguay-Franța și Brazilia-Belgia, primele partide


Vineri debutează primele două sferturi de finală de la Campionatul Mondial. Primul sfert pune față în față Uruguay și Franța, iar în cel de-al doilea, Brazilia și Belgia.
Campionatul Mondial a ajuns în fazele finale ale competiției. Primul meci din sferturi este unul foarte echilibrat, în care se vor întâlni Uruguay și Franța. Naționala sud-americană este singura reprezentantă din afara Europei în această fază a turneului. Pentru a ajunge în sferturile competiției, Uruguay a trecut în optimi de Portugalia, scor 2-1, în timp de Franța a învins Argentina, scor 4-3.

În celălalt sfert de finală care va avea loc vineri, Brazilia și Belgia vor oferi, de asemnea, un meci echilibrat. Cele două naționale vin după partide bune în optimile din Rusia. Brazilia a învins Mexic cu 2-0, iar Belgia a dispus de Japonia cu scorul de 3-2, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de până acum.

Celelalte două confruntări din sferturi sunt Rusia-Croația și Suedia-Anglia. Duelurile sunt programate sâmbătă.

Distribuie


Sunt opinii pe subiectul “CM 2018. Încep sferturile de finală. Uruguay-Franța și Brazilia-Belgia, primele partide

  1. Sonia Oprisan

    Am descoperit recent un site cu bonusuri exclusive la pariuri sportive si poti plasa primul pariu gratuit. Mi-am revendicat un bonus de 100 RON aici https://facibanionline.ro/bonus-casino/ si am pariat fara riscuri.

    Reply

Lasă un răspuns