Publicitate
Actualitate

Conchita de România – bărbat sau femeie?

Publicitate

Conchita de România – bărbat sau femeie?”Conchita de România” a venit în platoul „Cool Sunday Nights” pentru prima dată și a vorbit despre pe care o duce, dinecolo de aparențe.

Deși este diferit… sau diferită, pentru că așa îi place să se identifice, mărturisește că are o viață fericită.
Deși s-a născut bărbat, ”Conchita de România” se identifică a fiind mai degrabă o femeie. Întrebat de prezentatorii „Cool Sunday Nights” dacă vrea să se vorbească dedspre persoana sa la feminin sau la masculin, Dudu a preferat prima variantă.

Publicitate

Fiecare apariție a sa aducea controverse din cauza stilului femininin, iar acest lucru l-a făcut să plece din Bacău, orașul natal și să vină în București. De atunci, viața sa s-a schimbat numai în bine.

„Mi-a fost foarte greu să mă accept. Când am ajuns în București, am pornit de jos, m-am chinuit enorm de mult. Am pornit de foarte jos. Nua aveam niciun ban, am dormit 2 luni de zile pe un pat la cosmetică. Nu aveam cum să fac o baie. Nu aveam bani de chirie. Am stat într-un cartier groaznic”, a declarat ”Conchita de România”, cunoscut ca Dudu, la Antena Stars.

Tânărul, hairstylist de meserie, a mai mărturisit și faptul că vorbele urâte nu îl deranjează și că preferă să nu le bage în seamă.

„Am trecut de mult timp peste pasul ăsta. Nu mă mai deranjează vorbele urâte. Nu prea au existat vorbe foarte urâte la adresa mea (…) Să știi că atunci când apar în club, spre surprinderea mea, oamenii mă acceptă”, a mai spus Dudu.

Spynews.ro

Publicitate

Citeste si...