Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Showbiz

Connect-R ataca dur celor care le este frica de COVID-19. Artistul luat la rost ca nu purta masca: „Tot poporul a devenit o turma de oi”

Connect-R ataca dur cei care le este frica de COVID-19. Artistul luat la rost ca nu purta masca: "Tot poporul a devenit o turma de oi"
Connect-R ataca dur cei care le este frica de COVID-19. Artistul luat la rost ca nu purta masca: „Tot poporul a devenit o turma de oi”

Artistul, Connect-R foarte furios a postat pe Instagram, unde ii ataca pe cei care le este frica de coronavirus, cantaretul s-a enervat dupa ce a fost luat la rost ca nu purta masca, relateaza spynews.ro.

Nu de puține ori, pe diferite subiecte, artistul și-a spus oful în mediul online, lucru care s-a întâmplat și acum.

Aflat într-un mall din Capitală, se pare că vedeta a fost trasă la răspundere pentru că și-a dat masca de protecție jos câteva clipe, spune el.

”Era într-un magazin și mi-am dat masca jos pentru câteva secunde, să pot respira, că stau de ceva timp în magazinul ăsta.

Și un nene, o oaie din spatele meu, a început să facă crize.

Mai avea puțin, vă dau cuvntul meu de onoare, și la cât de speriat era pentru că mi-am dat masca jos, aveam impresia că rămâne fără respirație.

Oameni buni, înainte de a vă îmbolnăvi de COVID-19, o să vă îmbolnăviți de frică.

Tot poporul a devenit o turmă de oi care nu știe de capul ei”, a spus Connect-R pe pagina sa de Instagram, vizibil iritat de cele întâmplate.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *