Showbiz

Connect-R: „Stomacul este al doilea creier”

In urmă cu mai mulți ani, Connect-R a căzut pradă depresiei. Între timp, artistul a reușit să găsească soluțiile eficiente cu ajutorul cărora să depășească stările depresive.
De-a lungul vieții, Connect-R nu a fost ferit de probleme, însă una dintre ele avea să îi marcheze viața pentru totdeauna. La doar un an după ce fetița lui, Maya, a venit pe lume, a fost grav bolnavă după ce și-a făcut vaccinul de un an.
În acele momente, Connect-R a fost răpus de durere, eveniment în urma căruia a dezvoltat depresie și anxietate. Cu toate că a depășit perioadele critice, cântărețul nu s-a putut vindeca complet.
S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie.

Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, spunea Connect-R.
În primul rând, să-și verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoțiile negative și pozitive devin emoții captive și se duc în stomac. Nu degeaba avem expresia ‘simți fluturi în stomac când te îndrăgostești’, că emoția pozitivă tot acolo se duce. Și expresia ‘gol în stomac’ când te ia frica. Dacă eu sunt trist și îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinți, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primește informația că poziția gurii e de zâmbet. Alergatul îți oxigenează întregul organism, dar are și alt beneficiu. În trecut, când vânam animale, dar eram și vânați, când fugeam și reușeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică și atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi. Asta se întâmplă și acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă. În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 l jumătate de apă pe zi.”, a spus Connect-R.

sursa

Citeste si...