Scitech

Consola TurboGrafx-16 Mini de la Konami primește o nouă dată de lansare

Consola TurboGrafx-16 Mini de la Konami primește o nouă dată de lansare
Consola TurboGrafx-16 Mini de la Konami primește o nouă dată de lansare

Remake-urile de pe consolele retro de-a lungul ultimilor ani au fost înfuriați. Deoarece produse precum NES Classic, Sega Genesis Mini, SNES Classic și PlayStation Classic au intrat pe piață, a devenit clar că există o cerere de experiențe de joc nostalgic.
În mod evident, Konami spera să valorifice acea cerere atunci când a dezvăluit TurboGrafx-16 Min i în iunie 2019. O lună mai târziu, consola retro compactă a primit o listă completă de jocuri incluse și o dată de lansare la 19 martie 2020 .

Din păcate, din cauza complicațiilor neprevăzute cauzate de pandemia Covid-19 în desfășurare, Konami a fost nevoit să întârzie TurboGrafx-16 la nesfârșit.

Facilitățile de fabricație și de transport ale companiei din China au fost afectate de focar, ceea ce a dus la o „suspendare inevitabilă” a operațiunilor lor.
Cu toate acestea, pe măsură ce lumea a început să se stabilizeze (încet), ca urmare a acestui virus devastator din punct de vedere economic (care este încă o amenințare, să fie clar), se pare că Konami este în sfârșit gata să înceapă expedierea consolelor. Unitățile vor începe să ajungă pe ușile clienților pe 22 mai, conform contului de Twitter al Konami’s PC Engine (numele japonez pentru TurboGrafx-16).

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *