Publicatia Antena24.ro.

Copii obligaţi să doarmă în pat cu şobolanii / Imagini scandaloase


Copii obligaţi să doarmă în pat cu şobolaniiMai mulţi copii au trecut prin clipe de coşmar, după ce au fost cazaţi într-un hotel din Sibiu şi, în toiul nopţii, s-au trezit cu şobolani în cameră.
Incidentul care i-a îngrozit pe copii s-a petrecut weekend-ul trecut, într-un hotel din staţiunea Păltiniş, etichetat drept unul de fiţe, cu standarde ridicate.

După ce copiii din Bucureşti aflaţi în excursie au stins luminile, pentru a se culca, în camere au început să audă zgomote ciudate.

Părinţii elevilor au dezvăluit că, în momentul în care copiii au aprins lumina, speriaţi, au dat nas în nas cu… şobolanii! Unul dintre copii a reuşit să fotografieze un “musafir” şi s-a dus glonţ la profesorul care îi însoţea, pentru a anunţa la recepţie.
Conform surselor amintite, în timp ce copiii temurau din toate încheieturile, recepţionerul se amuza copios şi a explicat că micuţii nu au de ce să se teamă, fiindcă şobolanul este de-al casei şi nu le va face niciun rău. Şocaţi de explicaţia angajatului, unii copii au refuzat să se întoarcă în camere, preferând să petreacă noaptea pe holurile hotelului.

Contactat de reporterii, care i-au transmis imaginile surprinse de copii, reprezentantul hotelului a negat că incidentul cu şobolanii ar fi avut loc în unitatea sa.

Citeste mai mult aici.

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


Mai multe percheziţii în Bucureşti şi Argeş la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu amortizoare pentru arme

Poliţişti din cadrul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat, miercuri, în Bucureşti şi în judeţul Argeştrei, trei percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu amortizoare pentru arme, transmite B1.ro. Acţiunea se desfăşoară în cadrul Operaţiunii...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro