Sanatate

Copilas nascut in zapada,vezi ce sa intamplat

Copilas nascut in zapada,vezi ce sa intamplatUn bebelus s-a grabit sa vină pe lume şi s-a nascut pe marginea drumului, în zapada.

S-a întamplat în judeţul Vaslui şi doar o minune a facut ca micuţul să nu îngheţe de frig.
O femeie de 21 de ani din Poiana lui Alexa a nascut în zapada, pe marginea drumului. Numai o minune a făcut ca bebelușul sa nu înghețe. Ambulanța a ajuns la doar două minute după ce mămica a născut.

David George a avut mare noroc. Am ajuns la timp și am preluat-o pe mămică cu tot cu bebeluș. Acesta respira corect și avea culoare normală, semn că frigul nu l-a afectat în niciun fel. Asta și din cauză că mămica s-a dezbrăcat de haină și a pus-o pe zăpadă, după care a născut și și-a înfofolit fătul imediat„, au declarat ambulanțierii care s-au aventurat în zorii zilei de 20 ianuarie, pe un drum destul de anevoios ca să aducă o mămică însărcinată la maternitate.
Tânăra mamică nu este la prima naștere. Nou născutul, David-George, este al doilea copil. Femeia a spus ambulanțierilor că toată ziua, înainte de eveniment, a avut dureri, dar nu a crezut că va naște așa de repede. Când a văzut că încep contracțiile să se repete a sunat la ambulanță, însă micuțul a ținut cu orice preț să se nască la Poiana lui Alexa și nu la Maternitatea din Vaslui.

Când am fost sunați, femeia ne-a spus că au început contracțiile. Nu i se rupsese încă apa, așa că am decis ca rapid o ambulanță să plece spre locuința acesteia. Nu ne așteptam ca aceasta să nască așa repede. Femeia nu a mai avut răbdare și a ieșit înaintea ambulanței. Numai că a născut, în zăpadă, pe marginea drumului, asistată doar de soț. Ambulanța era la două sute de metri, când femeia a născut și a intervenit rapid. Noi în tot acest timp am consiliat-o pe mămică cu ce are de făcut. Fătul este sănătos, are o greutate de peste 2.500 de grame, iar faptul că s-a născut în zăpadă nu l-a afectat în niciun fel„, a declarat dr. Dănuț Ungureanu, directorul medical de la SAJ Vaslui.

Romaniatv.net

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *