Sanatate

Copilul anesteziat la dentist, a murit cu aceeasi substanta care la omorat pe Michael Jackson!

Copilul anesteziat la dentist, a murit cu aceeasi substanta care la omorat pe Michael Jackson!
, Image: 204886701, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Elena Vagengeym / Alamy / Alamy / Profimedia

S-a descoperit detalii incredibile in legatura cu copilul de patru ani anesteziat, baiatul din Pitesti a murit dupa ce a mers la dentist, relateaza spynews.ro.

Baietelul a fost adormit total ilegal, deoarece nu sa respectat protocolul unei interventii de acest gen, si mai ingrozitor este ca s- folosit substanta ucigatoare care la omorat si pe Michael Jackson.

Astazi inima copilului s-a oprit, dua care fiecare organ a incetat pe rand.

„Clinica nu are drept de anestezie generală.

Chiar și așa, medicii i-au administrat copilului propofol, substanța care nu poate fi folosită decât cu supraveghere de specialitate și cu aparatură medicală de monitorizare permanentă”, conform Observator.

Aceasi substanta la omorat si pe artist, care a devenit dependent de analgezice, cu numele de „lapte”, din cauza tesaturii lichide si albicioase.

Substanța nu a fost interzisă după tragedie, fiind considerat că nu este periculoasă decât în condiții extreme sau pe mâinile unor doctori nepricepuți.

„Este evident ca anestezia generală nu se poate practica decât în condițiile prevăzute legal, nu se pot administra medicamente de acel tip fără o sală de anestezie sau asistență medicală, sunt mai multe prevederi”, a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache, în timp ce anestezistul spune că familia pacientului și-a dat acordul pentru procedură.

 

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *