Actualitate

Cornel Gales, surprins iar in compania blondei Viviana!

Cornel Gales, surprins iar in compania blondei Viviana!Relatia dintre Cornel Gales si sefa lui trece la un alt nivel. Cei doi au fost surprinsi in timpul unei intalniri si nu este exclus ca in scurt timp sa aflam despre Cornel Gales ca intra in afaceri cu blonda Viviana.
Ajuns vaduv in urma cu un an, cand s-a stins din viata sotia sa, Ileana Ciuculete, pe care o impresaria, Cornel Gales s-a vazut nevoit sa-si schimbe profesia. Nu i-a fost deloc usor, dar nici greu.
Providenta a facut in asa fel ca acesta sa o intalneasca pe Viviana, o afacerista din Bucuresti, care l-a angajat la agentia sa de turism. De atunci, Cornel Gales si Viviana sunt de nedespartit, pleaca in info-trip-uri in toata lumea, ca sa studieze la fata locului ofertele hotelurile pentru piata din Romania si petrec mult timp impreuna.
Cornel Gales intra in afaceri cu blonda Viviana? Cum au fost surprinsi cei doi!
Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe cei doi in timpul unei intalniri de afaceri, la sediul Patronatului Roman al Industriei de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase, unde au zabovit mai bine de o ora.
La plecare, Gales si sefa lui au fost condusi de persoana pe care au vizitat-o, iar din comportamentul lor se poate spune ca discutiile au fost fructuoase pentru ambele parti. Astfel, nu este exclus ca in scurt timp sa aflam despre Cornel Gales ca intra in afaceri cu blonda Viviana.

Wowbiz.ro

Citeste si...