Sanatate

Coronavirus, arma biologica, care va ajunge in toate Tarile. Iata antidotul care ar salva omenirea!

Coronavirus, arma biologica, care va ajunge in toate Tarile. Iata antidotul care ar salva omenirea!Oare este adevarat s-au doar o inventie despre aceasta epidemie periculoasa, coronavirus care deja se imprastie in toate tarile pentru prima data dupa 39 de ani, relateaza click.ro.

Aceste surse sunt scrise intr-o carte ciudata numita „The Eyes of Darkness”, a fost de un american Dean Koontz.

Bolnavi de aceasta boala creste foarte repede, pana acum sunt aproape 80.000 de persoane cu acest virus, si cu 2.600 de morti.

Acest virus provenit din China, a infectat toata Europa, doar Italia a fost cea mai afectatat tara dupa Asia, sunt in total 200 de italieni bolnavi, iar patru se lupta cu boala de a trai.

In aceea carte se scrie despre un virus creat in laborator, chiar in China, care s-ar fi pregatit pentru arma biologica pentru a se pregati in orice moment de razboi, doar ca in aceea carte virusul are alt nume Wuhan-400, fiind mai exact un oras din China, in care a pornit epidemia de Covid-19

Aceasta epidemie periculoasa in care se spune ca virusul nu traieste mai mult de un minut in afara corpului omului si ca nu este nevoie sa fie luat activitatea de decontaminare, odata ce acesta s-a extins.

Autorul mai precizează faptul că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul tratament fiind, o combinație de curenți electrici și căldură puternică.

„În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume, atacând plămânii și căile respiratorii și rezistând la toate medicamentele cunoscute.

Ceea ce o să fie mai surprinzătoare decât boala este chiar disparația acesteia, la fel de brusc precum a apărut.

Va mai ataca apoi peste zece ani, după care va dispărea complet”, scrie în paginile cărții, potrivit foxnews.com.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *