Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

COVID-19: Șefa secției de cardiologie de la Spitalul Județean din Sibiu a murit

Șefa secției Secţiei Cardiologie I din Spitalul Judeţean Sibiu, Gabriela Eminovici, a murit în urma infectării cu noul coronavirus. Medicul nu făcuse vaccinul anti-COVID-19, informează Turnul Sfatului.

Șefa secției Secţiei Cardiologie I din Spitalul Judeţean Sibiu a murit fiind infectată cu coronvairus

”Dragi prieteni, cu mare tristeţe vă anunţăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul şef al Secţiei Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte şi să o odinească în pace! S-a stins din viaţă un cardiolog de excepţie, cu o pregătire deosebită şi cu o reală vocaţie, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârşit.

Din nefericire, deşi mai avea multe de oferit, atât pe pan profesional, cât şi pe plan personal, viaţa şi cariera dnei dr. Gabriela Eminovici au fost curmate mult prea repede de infecţia cu SARS-CoV2. Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.

Managerul unității medicale în care lucra Gabriela Eminovici a precizat că aceasta nu fusese vaccinată împotriva noului coronavirus.

Aceasta fusese transferată la Spitalul din Oradea pentru a fi supusă terapiei ECMO, o alternativă terapeutică ce nu era disponibilă la Spitalul din Sibiu.

În tot acest context, colegii medicului care a pierdut lupta cu COVID-19 fac apel la oameni să se vaccineze împotriva coronavirusului.

”Subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări şi a cazurilor grave, prin vaccinare”, au mai transmis reprezentanții Spitalului Judeţean Sibiu.

sursa

Citeste si...