Showbiz

Cristina Spătar a plecat din țară din cauza datoriilor

Interpreta Cristina Spătar s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat în Marea Britanie. Vedeta a fost nevoită să părăsească România din cauza datoriilor.

De ce a plecat din țară
Pandemia mondială de coronavirus a doborât-o pe Cristina Spătar. Cântăreața s-a mutat în Anglia, unde speră să-și refacă viața.
Concertele Cristinei Spătar au fost anulate sau reprogramate. Vedeta nu a mai putut să facă fața cheltuielilor și a decis să plece din țară.

Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel. A cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla. Cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze”, spunea, acum ceva timp, un om din anturajul Cristinei Spătar
Cristina Spătaru s-a mutat în casa surorii, care locuiește în Londra. Aceasta o va ajută să-și găsească un loc de muncă decent în domeniul imobiliarelor.

Cântăreața a avut de plătit un leasing la mașină, chiria la apartamentul în care locuia cu cei doi copii ai săi, dar și cheltuielile cotidiene. Se pare că artista nu a mai putut să facă fața facturilor și a decis să se reprofileze.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *