Actualitate

Cristina Țopescu ar fi murit în jurul Anului Nou. Jurnalista avea urme de medicamente în stomac

Cristina Țopescu ar fi murit în jurul Anului Nou. Jurnalista avea urme de medicamente în stomacCristina Țopescu ar fi murit în jurul Anului Nou. În stomacul acesteia au fost găsite tablete medicamentoase, susțin surse citate de B1 TV.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seară, în locuința ei din Otopeni. Alarma a fost dată de o vecină care nu o mai văzuse de trei săptămâni. Femeia a spus că maşina jurnalistei nu mai fusese mişcată de multă vreme.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 21.39, duminică seară.

Odată intrați în casă, salvatorii au constatat decesul Cristinei Țopescu, dar și a doi câini. Patru câini au fost găsiți încă în viață, în locuința jurnalistei, iar un alt câine al Cristinei Țopescu a fost găsit în fața casei.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.
Cristina Țopescu lucra la Ministerul Sănătății, era consilier. Conform colegilor săi, ultima dată când a venit la serviciu a fost pe 20 decembrie.

Atunci, a avut o ședință cu cei din departamentul Comunicare, unde, de altfel, și ea lucra. Colegii spun că, în acea zi, părea în formă și era veselă. Moartea jurnalistei i-a şocat pe apropiaţi.
Ultimul mesaj postat de Cristina Țopescu pe Facebook a fost pe data de 26 decembrie 2019, în a doua zi de Crăciun.

Cristina Țopescu a participat și la ceremoniile dedicate celor 30 de ani de la Revoluția Română.

Cristina Țopescu s-a născut în Oradea, pe 4 iulie 1960, fiind primul copil al comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

A studiat la Facultatea de Limbi Străine, secția Engleză – Italiană. Cu puțin timp înainte de Revoluție, în septembrie 1989, ea a avut o tentativă eșuată de a fugi din România, pentru a ajunge în Germania, la mama sa. În anii 90, Cristina Țopescu și-a construit o carieră în televiziune.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *