Showbiz

Cruduta a dat startul-Maria Dragomiroiu, o altă victimă a violenţei domestice

Violenţă domestică a făcut un numeroase victime în rândul vedetelor din România.

Nici Maria Dragomiroiu nu a scăpat de furia unui soţ abuziv în trecut şi a fost nevoită să treaca prin clipe de coşmar.
Viaţa celebrei interprete de muzică populară a fost condimentată cu bucurii, dar şi tristeţe.

Fostul soţ al Mariei Dragomiroiu a bătut-o cu bestialitate în trecut, iar momentele au marcat-o pentru tot restul vieţii.

Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacra-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inimă din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mână de pe mâneca hainei, că să scap.„, a explicat ea în urmă cu ceva timp
Maria Dragomiroiu a avut nevoie de ajutorul oamenilor din stradă pentru a scăpa din ghearele bărbatului care o agresa.

Atunci Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21. Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuvița de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”, a povestit celebra interpretă.
Maria Dragomiroiu este doar una dintre vedetele din România care au trecut prin clipe de coşmar din cauza bărbaţilor abuzivi din viaţa lor.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *