Politica

CTP: Vlad Voiculescu nu este un diamant? ..Înseamnă că e un prost, dar e prostul nostru

Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe co-președintele USR-PLUS Dan Barna pentru susținerea politică acordată ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după evenimentele de la Spitalul Foișor din București.

Gazetarul este de părere că ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Victor Babeș din Capitală, unde au murit trei pacienți, nu este doar un eveniment tragic, deoarece nu este primul de acest fel, având loc după incidente la spitalele din Piatra Neamț, Balș și, mai recent, la Spitalul Foișor.

Reacția lui Cristian Tudor Popescu vine după ce Barna a afirmat că ”Vlad Voiculescu nu este un diamant în ceea ce înseamnă managementul sistemului de Sănătate, dar este de departe cea mai bună opțiune pe care o avem în acest moment”.

”Îl avem pe Voiculescu, care nu e diamant, spune domnul Barna, dar e prost. Adică ce înseamnă că nu e diamant, dar nu avem altul mai bun? Înseamnă că e prost, dar e prostul nostru. Și nu permitem, pentru că noi suntem USR-Plus și nu permitem să-l dați jos. Este și ilogic ce a spus domnul Barna, e profund ilogic. A spus că deși nu e diamant domnul Voiculescu, noi nu avem altă soluție mai bună. Care noi?

USR Plus? Păi dacă USR Plus nu găsește în rândurile sale, ale membrilor, simpatizanților săi, nu găsește pe nimeni mai bun decât Voiculescu, ce împiedică USR Plus să ia un medic valoros din țara asta, un cadru universitar, o persoană mai presus de orice suspiciune în ce privește integritatea și competența și să o pună în această funcție în folosul cetățenilor, girată și sprijinită de USR Plus. E ilogic ce spune domnul Barna.” – a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.
sursa

Citeste si...