Stiri Nationale si Internationale.

Cu caciula pe cap, dar fara chiloti!


O tânără blondă a fost surprinsă în fundul gol în centrul Capitalei. Un șofer a filmat-o pe aceasta plimbându-se așa pe străzi. Tânăra pare sub influența băuturilor alcoolice sau au stupefiantelor. Se clatină din când în când, se sprijină de mașini, apoi iese în mijlocul străzi și stă „la ocazie”.

Tânăra era îmbrăcată de la brău un sus. Geacă de piele, căciulă, fular un rucsac în spate și..atât. Femeia nu avea pantaloni sau lenjerie intimă pe ea.

Un șofer și prietena lui din dreapta au filmat-o pe tânără și au postat filmulețul pe Facebook. Imaginile s-au viralizat instant.
Ce-ai băgat, fata mea, speiș?” – este descrierea videoclipului.

În tot acest timp, nimeni nu o ajută pe tânăra vizibil inconștientă de ceea ce se întâmplă cu ea. Trecătorii o ignoră, iar autorul filmulețului se distrează de zor cu femeia din dreapta.

Mai mult, pe lânga ea trece și o ambulanță, dar tot nu este băgată în seamă. Tânăra le face semn șoferilor să oprească în intersecție, dar nu are noroc. Toate acestea în timp ce abia se mai ține pe picioare.

Videoclipul a fost vizualizat de peste 200.000 de ori. Comentariile s-au împărțit în două tabere. Mulți s-au amuzat pe seama tinerei goale din centrul Bucureștiului. Alții cred că cel care a filmat ar fi trebuit să o ajute și eventual să o ducă la spital.

„Cel de pe ambulanță nu a văzut-o?”, „Bine că avea căciula pe cap! Să nu răcească cumva!”, „Râzi ca un idiot…si tâmpita de lângă tine nu înțelege de ce-i face poză…voi care sunteti lucizi nu înțelegeți…ca normali nu pot spune…dar voi 2 tâmpiti de ce stati si filmați?”, „Drogată, dar cu fes pe cap! Pantalonii a uitat să îi ia, hai mă mai lăsați cu aberațiile! O zdreanță”, au fost doar câteva din zecile de comentarii.

Cancan.ro

Distribuie


Lasă un răspuns