Showbiz

Cu ce se ocupă Nicoleta Luciu după ce s-a retras din showbiz

De când a devenit mămică, Nicoleta Luciu s-a retras din viaţa publică şi s-a ocupat exclusiv de creşterea copiilor săi. Vedeta locuieşte la Miercurea Ciuc alături de familia sa.
Cu ce se ocupă Nicoleta Luciu după ce s-a retras din showbiz. Vedeta îşi dedică timpul celor patru copii pe care îi are. Zsolt Jr. și tripleții Kim, Karoly și Kevin sunt extrem de talentați şi au o mulţime de activităţi.
Cei patru copii reprezintă totul pentru Nicoleta Luciu. Vedeta s-a retras din showbiz şi se ocupă exclusiv de creşterea şi educaţia acestora.
“Copiii au destul de multe activități, însă recent au făcut câteva desene. Nu fac cursuri, ci își pun singuri de pe Youtube, pe televizor sau pe telefon. Întotdeauna sâmbăta, duminica atunci când stau acasă, când este prea frig afară să ieșim, sau când plouă, încercăm tot timpul să facem activități… origami, desen, pictură, facem lucruri în echipă sau separat. Intotdeauna ne dăm cu părerea, ne analizăm, vedem cum a făcut X, ce a făcut Y, unde a greșit Z, unde trebuie să mai lucreze… Îmi place că se apreciază între ei.

Desenele obișnuiesc să le ofere în dar celor care vin în vizită la noi. Le oferă origami sau desene. Dintre toți, cred că înclinația spre artă o are Karoly, cel mai mult…”, a declarat Nicoleta Luciu

sursa

Citeste si...