Stiri Nationale si Internationale.

Cu doar 100 RON pariati aici, poti castiga noul iPhone X!


Probabil stii si tu foarte bine ca Apple a lansat recent si in Romania noul iPhone X, o adevarata “nava spatiala” in domeniu.

Multi isi doresc sa intre in posesia lui, insa pretul destul de piperat este poate cel mai mare impediment. In continuare, eu te invat cum il poti castiga cu doar 100 RON investiti la Aceasta Casa de Pariuri Online.

Este vorba despre o oferta speciala, pe care o ai la dispozitie doar in aceasta luna octombrie.
Nu trebuie decat sa intri in contul tau de la operatorul de pariuri (daca inca nu ai cont Click pe acest link special pentru a deschide unul) si sa pariezi cel putin un pariu de minim 100 RON si o cota minima de doar 1.35.

Astfel te califici automat pentru marea targere la sorti care are ca premiu un Telefon Mobil Apple iPhone X, iOS 11, OLED Multi-Touch display 8″, 3GB RAM, 64GB Flash, Dual 12MP, Wi-Fi, 4G, iOS.

Poti paria orice eveniment doresti din oferta casei de pariuri. Un pariu de 100 RON = o sansa pentru tragerea la sorti. 10 pariuri a cate 100 RON = 10 sanse. Asadar, cu cat pariezi mai mult, cu atat ai sanse mai mari.
Tragerea la sorti va avea loc vineri, 03 noiembrie 2017. Important de precizat ca trebuie sa ai contul verificat pentru a beneficia de premiu.

Detalii mai multe  aici

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.