Stiri Nationale si Internationale.

Cu totii avem o cicatrice pe bratul stang si credem ca este cauzata de vaccin, insa putini stiu care este de fapt adevarul.


Daca ai si tu pe partea exterioara a bratului stang o cicatrice despre care crezi ca este de la vaccin, trebuie sa stii ca nu ai in totalitate dreptate.

Vaccinul nu lasa in general cicatrici atat de mari, insa acest semn este cauzat de acul folosit in vaccinul antivariola.

Vaccinul antivariola era destul de comun pana acum cateva zeci de ani si se folosea virusul viu pentru ca organismul corpului sa dezvolte imunitate si sa nu se imbolnaveasca ulterior de varsat de vant.

Cicatricile sunt insa cauzate de acul care era folosit. Acesta era bifurcat, iar bratul persoanei era intepat de mai multe ori.

In urma fiecareia dintre intepaturile suferite in brat aparea cate o basica, iar dupa ce acestea se vindecau complet, ramanea aceasta cicatrice pe care o avem cu totii.

Wowbiz.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *