Showbiz

Cum arată soția lui Vlad Miriță. E topmodel și extrem de frumoasă

Cum arată soția lui Vlad Miriță. E topmodel și extrem de frumoasă
Cum arată soția lui Vlad Miriță. E topmodel și extrem de frumoasă

Tenorul Vlad Miriță este celebru pentru vocea sa divină, însă puțină lume știe că el are o soție pe măsură, cu 16 ani mai tânără decât el și extrem de frumoasă.

Vlad Miriță este căsătorit cu fotomodelul Maria Natură
Miriță este solist la Opera Române, dar și un mare iubitor de Dumnezeu și țară și și-a dorit ca partenera lui de viață să împartă aceleași valori, iar dorința i s-a împlinit.

„Inainte sa ma casatoresc, mi-am zis: sotia mea trebuie sa aiba macar doua lucruri esentiale: trebuie sa fie credincioasa si trebuie sa vrea copii. Nu unul, ci doi, trei, patru, cinci, vedem…”a declarat el într-un interviu.

Jumătatea artistului este o o blondă gingașă cu chip angelic, fost model, pe numele ei Maria Natură. Vlad a cerut-o de soție pe frumoasa blondă, în Turnul Chindiei din Târgoviște, la doar 6 luni după ce s-au cunoscut, asta după ce o lună întreagă a umblat cu inelul de logodnă în buzunar în așteptarea ocaziei potrivite pentru a-i adresa marea întrebare. Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Târgoviște, în fața unui sobor de 15 preoți, 28 august 2016.

„Noi asa am crescut, parintii nostri ne-au dus de mici la biserica. (…) De asta mi-am si dorit atat de mult sa fiu alaturi de el pentru ca e foarte greu sa gasesti un om pe care sa te poti baza, si cu atat mai mult, sa aiba credinta”, a spus Maria Natură.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *