Stiri Nationale si Internationale.

Cum iti dai seama ca cineva tocmai a facut sex!


Se spune ca sexul lasa urme si nu este vorba de semnele precum zgarieturi sau vanatai, ci vorbim despre zambetul si atitudinea mai increzatoare pe care ti-o confera.

De aceea, daca vrei sa stii cand prietenele tale au facut sex urmareste anumite semnale pe care le transmit. Te asiguram ca nu-ti va fi greu sa ghicesti acest lucru.

Conform specialistilor, femeile care tocmai au facut sex nu doar ca sunt mai zambitoare, insa merg diferit. Mai exact, se pare ca ele se unduiesc mai tare din solduri si ba chiar pasesc mai puternic, fiind, fara doar si poate, mai increzatoare.
Un alt indiciu care tradeaza o persoana care afacut sex este, fara doar si poate, fericirea pe care o afiseaza deseori.

Si nu, nu este vorba despre bucuria pe care o resimt atunci cand obtin un castig sau un job, ci despre zambetul pe care-l au pe fata persoanele implinite din punct de vedere sexual.

De asemenea, confrom unei statistici, se pare ca persoanele care fac sex de doua ori pe saptamana sunt mai fericite a aratat un studiu realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Colorado

Wowbiz.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *