Social

Cum iti dai seama daca partenerul te iubeste

Cum iti dai seama daca partenerul te iubesteNu poti sa stii niciodata, daca o persoana te iubeste intr-adevar, dar cateva semne se pot distinge ca sa iti dai seama ce este in mintea persoanei iubite. Daca vrei sa stii, daca persoana iubita te iubeste la fel, atunci trebuie sa fii atent la felul cum se comporta, ce spune, ce face cand sunteti impreuna. Iubirea inseamna ceva diferit pentru fiecare persoana, sunt multe metode sa iti dai seama daca te iubeste cu adevarat sau daca e doar ceva de moment.

  1. Observa cum se comporta persoana iubita

Vezi daca persoana de langa tine se poarta natural si normal. Atunci cand esti indragostit te poti deschide complet altei persoane. Daca vezi o cu totul alta varianta pe care persoana iubita nu o arata in public, atunci asta poate fi iubire. Daca partenerul tau este serios, politicos in public si se arata copilaros sau prostanac cand sunteti singuri, atunci el se deschide in fata ta. Daca persoana iti arata cele mai adanci emotii si este confortabil cu asta, este cu siguranta dragoste. Daca persoana este confortabila si nu incearca sa arate perfect si nu se simte jenat cand ii raman resturi de mancare intre dinti, asta inseamna ca ei sunt perfect de acord sa isi arate orice parte a lor.

  1. Fii afectuos daca persoana iubita e fericita langa tine

Asta e adevarata mai ales dupa o zi proasta. Daca are o zi proasta si se lumineaza cand te vede, este cu siguranta iubire. Daca este indragostit de tine, atunci cand te priveste ori cand iti aude vocea ii face sa se simta garantat mai bine. Atunci cand este morocanos sau are o zi proasta,vezi cum reactioneaza in prezenta ta.

  1. Observa felul cum te priveste

Este atent la tine si te priveste in general cu iubire, se topeste privindu-te. Daca se uita cu drag, admiratie si afectiune sau intr-un mod adorabil, vei sti de prima data daca te iubeste. Nu se primeste tot timpul acest gen de privire, poate doar dimineata sau seara la cina atunci cand amandoi va relaxati.

  1. Observa daca persoana iubita se zapaceste in jurul tau

Iubirea ii face pe toti sa se zapaceasca, sa se simte usori si sa rada mult si fara motiv. Daca observi ca partenerul se poarta asa in prezenta ta, asta poate fi iubire. Partenerul pare fericit, emotionat si dispus sa rada fara motiv in preajma ta. Daca spui ceva foarte putin amuzant si partenerul izbucneste in ras, inseamna ca el este indragostit de tine foarte tare. Chiar si atunci cand este emotionat si neastamparat in prezenta ta demonstreaza afectiunea.

  1. Intreaba-te daca partenerul se simte suparat atunci cand tu esti

Atunci cand suferi o durere, o tristete sau pur si simplu racit va incerca sa te scoata din starea aceea. Va filtra toate emotiile negative si va fi suparat pana cand te vei simti mai bine. Desi nu trebuie sa fie suparat atunci cand tu esti, oricum isi va schimba de starea de spirit.

  1. Daca se uita la alte femei

Atunci cand va plimbati si se uita la alte femei sau cauta compania unei dame de companie spunand ca sunt colegi sau prieteni, dar tu observi ca e stanjenit. Nu e bine sa critici, ci doar sa aduci in discutie ca nu ti-a placut comportamentul lui.

  1. Observa daca vorbeste despre viitorul vostru

Daca persoana te langa tine te iubeste si se gandeste la viitorul vostru ca ceva posibil inseamna ca nu se teme si nu e nesigur. Daca partenerul face o rutina din acest subiect semnifica angajamentul lor si iubirea lor stabila.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *