Actualitate

Cum să-ți încarci telefonul în doar 5 minute!

Cum să-ți încarci telefonul în doar 5 minute!Trăim în era digitală, iar telefonul mobil a devenit un accesoriu indispensabil pentru marea majoritate dintre noi. Fie că navigăm pe internet, fie că suntem conectați pe Facebook, smartphone-ul este un mijloc excelent de distracție, relaxare și de informare.

Din păcate, aproape toate telefoanele mobile vin cu un dezavantaj major pentru utilizatorii înrăiți: baterie se consumă mult prea repede. Cum reîncărcarea ei presupune alimentarea de la curent, deci de la o priză, această operațiune poate fi o povară pentru cei care sunt mereu în mișcare.

Nu și dacă reușim să încărcăm telefonul mobil într-un timp mai scurt, decât o făceam până acum. Iată, în acest sens, câteva trucuri pentru a încărca telefonul mobil mai repede ca niciodată!

În primul rând, durata de încărcare a bateriei unui smartphone depinde de cablu de încărcare. De aceea este indicat să folosim un încărcător de perete, iar acela se recomandă să fie cel original. De exemplu, încărcătorul de perete de le iPad asigură o încărcare mult mai rapidă.
Un alt truc, despre care nu știa nimeni, este să activăm modul „Avion”, pe perioada încărcării telefonului. Astfel, bateria se va încărca mult mai repede.

Nu în ultimul rând, pe durata încărcării ar trebui să nu pornim niciodată ecranul, întrucât acesta consumă cea mai multă energie. Activând modul avion și lăsând telefonul neatins, avem șanse să încărcăm telefonul mobil într-un timp cât mai scurt.

Evz.ro

Citeste si...