Social

Cum să topești colăceii de pe burtă

Colăceii de pe burtă îți dau bătăi de cap? Ei bine, încearcă această rețetă a lui Carmen Brumă, iar în scurt timp vei obține abdomenul plat pe care ți-l dorești.

„Una dintre întrebările care mi se adresează des este „Câte abdomene faci zilnic?”, iar răspunsul meu creează de obicei confuzie și mai ales suspiciune. Fac abdomene de 2 ori pe săptămână și nu mai mult de 100 de repetări la o ședință. Ba chiar se întâmplă uneori să treacă o lună întreagă în care să nu fac abdomene clasice. Oricât de greu de crezut ar părea, fiecare dintre noi are deja mult râvnitele pătrățele, problema e că sunt acoperite de un strat de grăsime și de aceea nu se văd. Dacă veți înlătura grăsimea de pe abdomen, pătrățelele se vor vedea chiar dacă nu faci mii de abdomene zilnic. În concluzie, abdomenul plat și conturat este o chestiune de disciplină și alimentație, mai puțin de antrenament.”, este de părere Carmen Brumă.

„Cu alte cuvinte, nu intensitatea și frecvența antrenării mușchilor abdominali primează în transformarea unei burți într-un abdomen cu pătrățele, ci ALIMENTAȚIA.

Iată 3 soluții simple și concrete pentru un abdomen plat:

1. Exclude din alimentație dulciurile, grăsimile hidrogenate, făinoasele, alcoolul, mezelurile și bazează-te pe combinații simple, fără sosuri. De exemplu: friptură cu salată, ciuperci cu salată, legume la cuptor etc.

2. Fă regulat antrenamentele scurte și intense (4-5 pe săptămână) cu greutatea propriului corp. Le poți face acasă. Un antrenament nu durează mai mult de 15 minute și îți va stimula organismul să ardă grăsime pe tot parcursul zilei.

3. Bea atunci când ai poftă de ceva dulce un suc pentru stimularea metabolismului și arderea mai rapidă a caloriilor, reglarea poftei de dulce și a digestiei. Are puține calorii și, datorită ghimbirului, senzaţia de săţietate se va instala mai rapid.

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

250 g ananas
150 g castravete
200 g grapefruit
O bucățică de ghimbir ( 3-4 cm)

Montez sita pentru suc, spăl ingredientele, curăț ananasul, grapefruitul și ghimbirul și le introduc pe rând în storcător. Eu beau sucul imediat după preparare, în prima parte a zilei.

Încercați să aplicați cele 3 sfaturi timp de 4 săptămâni și veți vedea rezultatele!”, a scris Carmen Brumă pe blogul ei.

sursa

Citeste si...