Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

Cum se manifestă politica rusă în România și cine o promovează: ”Rusia pare să dezvolte tipuri de tematici pentru fiecare țară în parte”

Cum se manifestă politica rusă în România și cine o promovează: ”Rusia pare să dezvolte tipuri de tematici pentru fiecare țară în parte”Iata cum se manifesta politica rusa in Romania si de fapt cine o promoveaza, relateaza b1.ro.

Rusia pare să dezvolte tipuri de tematici pentru fiecare țară în parte, iar unele narațiuni sunt «reciclate» chiar la nivel regional (Europa de Est – Statele Baltice, Polonia, România, Bulgaria, Ucraina, R. Moldova), acestea din urmă se referă la tematici mai generale cum ar fi: accentuarea poziției Rusiei ca putere globală, necesitatea unei «lumi multipolare», pictarea unui Occident decadent din punct de vedere moral și spiritual, scindarea iminentă a Europei etc”, crede sociologul.

„Aceste «canale» abundă cu foști politicieni, jurnaliști «reciclați» recent, experți care acționează în favoarea Rusiei fie pentru onorarii, fie din frustrări personale, precum și alți perdanți (reali sau imaginari) ai tranziției post-comuniste și ai europenizării României”, a precizat Țîbrigan.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *