Actualitate

Cumpănașu: ADN-ul confirmă, a fost ucisă! Cateva oase au fost gasite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei

Cumpănașu: ADN-ul confirmă, a fost ucisă! Cateva oase au fost gasite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă sunt ale AlexandreiVeste ingrozitoare, Alexxandra Macesanu, cu varsta de 15 ani, care a fost disparuta in Caracal, s-a dovedit a fi oasele ei in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, unchiul fetei a confirmat acest lucru prin testul IML, relateaza a1.ro.

Oasele s-au gasit in acel butoi, si s-a confirmat din pacate ca sunt ale lui Alexandra, anuntul este dureros pentru familie, este distrusa.

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat.

Se confirmă.

Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă.

De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus unchiul Alexandrei, vineri seară, la „Exces de putere”, la Antena 3.

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat expertiza preliminară în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă de la Caracal.

Inițial s-a spus doar că oasele sunt umane, aparțin unui copil de sex feminin, cu vârstă între 14 și 17 ani, talie subțire.

 

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *