Sport

Cupa Mondială de Schi 2021: Campioana mondială combinată din 2021 este Mikaela Shiffrin

Mikaela Shiffrin este încoronată campioană mondială la combinație în 2021 la Cortina d’Ampezzo

Cortina d’Ampezzo – Mikaela Shiffrin poate fi fericită. Americanul de 25 de ani a câștigat medalia de aur în combinație la Campionatele Mondiale de Schi din acest an. Pentru succesul ei a avut nevoie de un timp de 2.07.22 minute. În cele din urmă, sportiva din Vail și-a retrogradat concurenții Petra Vlhová (+0,86) din Slovacia și Michelle Gisin (+0,89) din Elveția în locurile doi și trei.

Mikaela Shiffrin: „Rezultatul arată că cele mai bune combinatoare pot fi găsite și în partea de sus. Dar a fost puțin interesant, pentru că există deja niște rideri care pot face slalom și Super-G foarte bine. Din păcate, nici unii care ar fi putut avea un cuvânt de spus în decizia de medalie nu au terminat. Voiam doar să am o cursă foarte bună. Desigur, sunt foarte fericit că am reușit să fac asta în ambele runde. A fost o zi foarte specială pentru mine și este perfect că a funcționat aici, în Cortina. ”

Petra Vlhova: „Aș spune că am câștigat argint. Ai văzut-o pe Mikaela, a fost perfectă astăzi. Slalomul meu nu era atât de bun. Dar am argint. Aș fi putut fi puțin mai rapid în Super-G, dar slalomul a făcut diferența. ”

Michelle Gisin: „Sunt foarte fericită de bronz. Nu este un dat să câștigi o medalie. O greșeală s-a întâmplat repede. Nu a fost nimic împotriva unei remarcabile Mikaela Shiffrin. Dar sunt fericit că am câștigat o medalie „.

Date și fapte despre SKI WM 2021 –
Combinația WM Alpine pentru femei

Lista oficială de start FIS Kombi Super-G – începe la ora 9.45 Biserica
oficială live FIS pentru femei – Kombi Super-G
Rezultatul intermediar oficial FIS după
lista de stele Kombi Super-G FIS oficială pentru slalom combinat – începe la 14.10 Biserica
oficială live FIS pentru femei Slalom combinat
Rezultatul final oficial FIS Campionatele Mondiale de schi combinat alpin 2021

La Cupa Mondială, nu se acordă niciun punct pentru
Cupa Mondială de Schi și Cupa Națiunilor

Global Cupa Mondială Feminină 2020/21

Cupa Națiunilor: Cupa doamnelor
Cupa Națiunilor: Clasament general

Toate datele sunt actualizate imediat după primire

Italianul Elena Curtoni (+2,35) a rupt mai mult timp și a fost recompensat cu „tablă”, alături de locul patru. Austrieca Ramona Siebenhofer (+2,81) a fost puțin mai energică după-amiaza și s-a aliniat pe locul cinci.

Ramona Siebenhofer: „Nu a fost chiar bine. Dar a fost în regulă pentru mine. Ar fi trebuit să fac mai bine în Super-G. Disciplina este punctul meu slab chiar acum. Pentru condiții, nu am făcut asta prost în slalom. Nu am antrenat niciodată o pantă atât de înghețată în slalom. În timpul turneului am înghițit, dar apoi m-am descurcat destul de bine „.~
sursa

Citeste si...