Publicatia Antena24.ro.

CUTREMUR POLITIC! Vestea despre ION ILIESCU a făcut înconjurul țării!


Klaus Iohannis, preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Teodor Meleşcanu, respectiv Marcel Ciolacu, membri ai GuvernuluiMii de oameni au asistat, duminică, la parada militară organizată de Ziua Naţionlă a României în Piaţa Arcului de Triumf.
Au fost prezenţi preşedintele Klaus Iohannis, preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Teodor Meleşcanu, respectiv Marcel Ciolacu, membri ai Guvernului, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, şefi de instituţii, reprezentanţi ai corpului diplomatic şi ai cultelor religioase, politicieni, veterani.
Și în acest an, fostul președinte al României Ion Iliescu s-a numărat printre marii absenți. Din cauza vârstei înaintate, fostul președinte se deplasează destul de greu la evenimente festive. Este și unul dintre motivele pentru care acesta a folosit urna mobilă la alegerile prezidențiale pentru a-și exercita dreptul de vot.
Duminică au defilat aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, din care 500 de militari din peste 20 de ţări aliate sau partenere, aproximativ 200 de mijloace tehnice şi peste 50 de aeronave.

sursa

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


Alerta maxima in Aeroportul din Cluj. Se i-a masuri drastice din cauza coronavirusului!

Alerta maxima in Aeroportul din Cluj, s-au luat masuri drastice din cauza virusului ucigator coronavirusm intreaga lume este speriata sa nu vina virusul si ini Romania, autoritatiile au luat masuri drastice pentru cei care nu repspecta procedurele la intrarea in Romania, relateaza spynews.ro. Cea mai mare frica este...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro