Actualitate

CUTREMURATOR! Elodia Ghinescu a aparut, i-a lasat un mesaj copilului ei: „Te rog frumos sa te mai rogi pentru Cristi si pentru baietelul meu, care sufera enorm si este foarte confuz!”

CUTREMURATOR! Elodia Ghinescu a aparut, i-a lasat un mesaj copilului ei: “Te rog frumos sa te mai rogi pentru Cristi si pentru baietelul meu, care sufera enorm si este foarte confuz!”Elodia Ghinescu a fost descoperita cum ca a trimis mesaj copilului sau, relateaza www.wowbiz.ro.

Desi cadavrul nu a fost gasit, Elodia a fost declarata oficial moarta, in noiembrie 2011, dupa ce Dan Diaconescu a facut ratinguri uriase dezbatand cazul femeii in toate modurile posibile, luni in sir (Vezi aici cine raspunde astazi la telefonul Elodiei).

Fratele Elodiei, Robert, a ramas socat cand a vazut mesajul Elodiei din partea unei prietene apropiate ale surori lui, acesta i-a lasat un mesaj de impacare mamei ei,  pentru reconditionarea raporturilor cu Cristian Cioaca! Iata cum suna „scrisoarea” receptionata de Robert ca venind din partea Elodiei, pentru mama lor, Emilia:

„Mesaj Elodia, 11 Octombrie 2016:

Te rog frumos sa te mai rogi pentru Cristi si pentru baietelul meu care sufera enorm si este foarte confuz….nu mai stie ce sa creada, de multe ori ce sa faca…
Si mama mea este disperata, distrusa….nu vrea sa accepte realitatea,sa se impace cu gandul ca a fost un accident, sa se roage din suflet si sa ierte.
Te rog sa cauti o modalitate sa-i transmiti un mesaj.

DRAGA MAMA,TE ROG SA TE LINISTESTI, SA ACCEPTI ACEASTA TRAGEDIE, SA INCERCI SA IERTI, SA TE ROGI, SI SA MERGI INAINTE MAI FERICITA, DEBARASANDU-TE DE URA, SI INCEARCA SA IERTI DIN SUFLET.
GANDESTE-TE SI LA PATRICK CAT DE MULT SUFERA….PENTRU EL TE ROG SA FACI PACE CU FAMILIA LUI CRISTI, SA ACCEPTATI SITUATIA, SI IMPREUNA SA INAINTATI IN VIATA CU CREDINTA SI IUBIRE IN BUNUL DUMNEZEU, CARE ESTE UN TATA BUN SI MILOSTIV.
GANDITI-VA SI LA SUFLET, SI PENTRU ASTA SA FACETI MAI MULTE FAPTE BUNE SI COMPROMISURI,SA FIE PACE SI ARMONIE IN VIATA SI IN SUFLET….SI VA FI BINE.
NE VOM REINTILNI CU TOTII SI VOM FI FERICITI.
TATI ESTE BINE,DAR SUFERA SI EL….VA TRANSMIT SA VA IMPACATI CU TOTII,SA IERTATI SI SA INCERCATI SA TRAITI IN PACE SI ARMONIE,SI VA FI BINE.
TE ROG MAMI ASCULTA-MA,SI NU TE INCAPATANA….SE MAI INTIMPLA….ORICUM CU TOTII SUFERIM…..DIN NOU VA SPUN SA VA IMPACATI!
MULTUMESC.
DACA VA CERTATI SI VA URATI NU VETI REZOLVA NIMIC BUN, VETI SUFERI SI MAI MULT…
ELIBERATI-VA DE SENTIMENTELE NEGATIVE,ACCEPTATI-VA SOARTA SI VA FI MULT MAI BINE, ATAT PENTRU NOI, CAT SI PENTRU VOI.
MULTUMESC”.

„Un mesaj foarte frumos, sper sa accepte Mama Elodiei sa se impace cu familia lui Cioaca sa fie pace si armonie.

Misiunea mea in acest caz se va sfarsi cand cele 2 familii se vor impaca. Doamne ajuta!”.

 

Citeste si...